BSB е известна гръцка марка за облекло за жени, която се отличава със собствен стил и високо качество. Повече от 40 години модният бранд развива дейността си успешно, предоставяйки уникално преживяване на дамите при пазаруване. Компанията е изградила огромна дистрибуторска мрежа от мулти-бранд магазини в Гърция и чужбина. Дрехите и аксесоарите BSB привличат любителките на модата и ярко изявените индивидуалистки, които имат модерен лайфстайл и разкриват женствеността си чрез бутиковото облекло.

За откриването на първия магазин в Пловдив, който се намира в Mall Plovdiv Plaza, от ръководството се обърнаха към нас за изработка на светеща реклама.

Табела със светещи обемни букви BSB

При международните брандове, има много специфични изисквания за реклама на марката, с които е нужно да се съобразяваме напълно. Отговорихме на високите стандарти на компанията за брандиране на техните обекти, като изпълнихме елегантна и представителна рекламна табела от Еталбонд в черен мат със светещи обемни букви. Табелата е възможно най-плитко изпълнена, за да стои фино и да се впише в цялостната естетика на бутика. Надписът BSB изработихме като светещи букви с алуминиеви страници в черно. По този начин обемните букви имат насочено напред осветяване. Използваме висококачествено LED осветление за светещи реклами, за да осигурим надеждни и трайни рекламни изделия. Сигурността, особено при обекти като този, които са на закрити пространства и се посещават от много хора, е от изключително значение. Затова никога не правим компромис с качеството на осветлението и инсталацията.

Като допълнителен акцент от рекламата на магазина, инсталирахме и двустранна конзолна табела. Тя служи като указателна табела и акцентира върху локацията на обекта. Отново табелата е черна с бели светещи букви.


Клиент: BSB моден магазин


Дата: Септември 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив