Един от предизвикателните проекти за Медия Дизайн е изграждането и монтирането на рекламна инсталация и светеща реклама с обемни букви на Пивоварница Каменица, гр. Пловдив.

Уникалният по рода си мултифункционален комплекс съхранява бирената култура в страната и продължава традициите. Простирайки се на площ от 3500 кв.м, сградата се откроява с модерен индустриален дизайн и архитектура.

Ще видите: микропивоварна, за производство на крафт бира, музей на 135-годишната история на пивоварната. Включва още класически ресторант – бирария, магазин за сувенири, парк с пространство за отдих и отворена амфитеатрална сцена за културни и социални събития.

Тайните, които приложихме при изпълнението на дизайна бяха именно в поставянето на светещи обемни букви и рекламната инсталация „Каменица Пивоварница“.

Ефективното брандиране и имидж са възможни

Визията на буквите се откроява със стил, гъвкавост и фина детайлност. Благодарение на лицето от плексиглас, фронталната рекламна инсталация „Каменица Пивоварница“ над ресторанта на комплекса, придава гланц и гладкост на буквите, като издържа на различни атмосферни условия. Не случайно са и едни от най-разпространените букви за външна реклама. Поради своя атрактивен външен вид, пасват на всяка фасада и имат голяма дълготрайност.

Рекламна инсталация с нов дизайн

Работейки със съвременни технологии, подчинихме проекта „Каменица Пивоварница“ на модерните решения, като откроихме със светещи фасадни букви с диодни модули G.O.Q. LED и страници от алуминиева лента алурапид.

Рекламната инсталация „Пивоварница Каменица“ е един от успешните ни проекти с перфектен външен вид, в който дори и най-дребните елементи са фино изваяни.


Клиент:  Пивоварница Каменица


Дата:  Март 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив