Мебелна къща ЯВОР предлага отличен асортимент от първокласни модерни мебели на достъпни цени. Там ще намерите решения за цялостно обзавеждане и декорация. Компанията се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви, лого и светещ български флаг от три отделни обемни модула за новооткрития си обект. По този начин шоурумът се сдоби с разпознаваемия за Мебели ЯВОР облик и рекламата стана част от най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив.

Светещи рекламни изделия за Мебелна къща ЯВОР

Рекламните изделия са изработени от алуминиева система за обемни букви с Алурапид. Имат страници от алуминий и лице от плексиглас. Тази система е с висока трайност и гарантира отлична устойчивост дори при неблагоприятни климатични условия. Друго голямо предимство е, че алуминият не корозира, а това е предпоставка рекламата да запази елегантния си външен вид години наред.

Получената визия на обекта е в сихрон с фирмения имидж. Светещите изделия привличат внимание и насочват клиентите към шоурума. Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни и инсталацията на обемните букви от алуминий върху фасадата, като се погрижи рекламата да бъде трайно и качествено монтирана.

Трайно и равномерно осветяване

Обемните букви са осветени с висок клас светодиодни модули от корейския производител G.O.Q LED. Те съдържат чип на SAMSUNG и са популярни със своята иновативна технология, подходяща за всякакъв вид рекламни изделия. Доказано безопасни, те са приложими като по-надежден и икономичен заместител на луминесцентните лампи. Диодите G.O.Q LED гарантират дълъг живот и безпроблемна експлоатация.


Клиент: Мебелна къща ЯВОР


Дата: Август 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив