Мисията на PYRAMIS е да разработват и да предоставят интегрирани решения за кухня и баня, характеризиращи се с високо качество и функционален дизайн. В момента PYRAMIS изнася 97% от своята продукция в 65 държави. Освен това е създала дъщерни компании в 8 страни в Европа.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи рекламни изделия за техен обект.

Светещо лого и обемни букви за Pyramis

Светещото лого на компанията бе изработено с лице от винилно платно 3M Panagraphics III, облепено с фолио 3M Scotchcal 2330 и страници от алуминиева система за светещи табели.

Контражурно светещите обемни букви Pyramis са създадени от боядисани с автобоя лице и страници от неръждаема ламарина. Този тип рекламни изделия със задно осветяване са отлично решение за имиджова реклама. Те се изнасят напред от основата с помощта на дистанционери и така се получава в резултат това ефектно ореолно светене.

Представете бизнеса си пред света

При изработката на външна реклама, обемните букви са важен елемент, тъй като те най-много грабват вниманието на минувачите. Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда светещи и несветещи букви, като предлагаме на клиентите си богато разнообразие от варианти за изпълнение. Наш приоритет е създаването на реклами с атрактивен дизайн и отлична функционалност.


Клиент:  Pyramis


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив