TinPro е една от най-модерните фабрики за производство на мастила, която отговаря на най-високите стандарти за качество, съчетани с максимална гъвкавост и възможности. Използва съвременни производствени линии с най-модерни технологии за постигане на целите и визията за непрекъснато развитие в устойчива околна среда.

От компанията повериха отговорната задача по изпълнението на проекта за външна осветена реклама на Рекламна агенция Медия Дизайн.

Светещи обемни букви за TinPro

Нашият екип създаде за ТинПро светещи обемни букви. Рекламните изделия презентират утвърдената фирмена визия. Обемните букви PRO са създадени с лице от плексиглас и страници от алуминий. Не случайно използваме този материал, качеството и издържливостта му са изпитани във времето. При изработката на такъв тип изделия е характерно, че клиентът получава реклама с дълъг живот и трайност.

Откроете се със светеща реклама!

Рекламните изделия за TinPro бяха осветени с висок клас светодиодни модули на корейския производител G.O.Q LED. Те са доказано трайни, енергоспестяващи и безопасни. Иновативната им технология е подходяща както за табели, така и за обемни букви. И в двата случая получавате ярко и равномерно светеща реклама, която да Ви открои от останалите.


Клиент:  TinPro


Дата:  Април 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив