Първият магазин Lilly е отворил врати в гр. София през 2010г. Десет години по-късно са верига с над 85 магазина в цялата страна. Предлагат декоративна и бяла козметика, био продукти, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и други. Тяхната мисия е да доставят качествено обслужване, високата степен на удовлетвореност и комфорт у клиента и собствени брандове с високо качество и достъпна цена.

Светеща табела от винил и алуминиеви профили

Рекламна агенция Медия Дизайн създаде за Lilly светеща табела от винил и алуминиеви профили. Използваме специализиран профил, с който се оформя цялостната конструкция. Изработената табела не се вее от вятър и няма опасност от преждевременно скъсване или повреждане поради неблагоприятни метеорологични условия.

При изработка на табели от такъв вид, се доверяваме на доказаната американска компания 3M при избора на винилни платна, и в комбинация с трайните алуминиеви профили се получава устойчива и ефективна реклама. Алуминият не корозира, а това е предпоставка рекламното изделие да запази своя добър вид години наред.

Осветихме рекламата от винил с енергоспестяващи светодиодни модули на корейската компания G.O.Q.LED. Високото качество на модулите допринася за дългия експлоатационен живот на изделието.

Подходяща ли е светещата винилна реклама за Вашия бизнес?

Светещите винилни реклами са подходящи ако желаете дължината на табелата е по-голяма от 3 метра или височината е над 70 см, при създаване на ъглови табели с външни или вътрешни ъгли, много големи табели или необходимост от лека и същевременно здрава реклама.


Клиент:  Lilly Drogerie


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Варна