Медицински лазерен център „Етика“ e мултидисциплинарен медицински център, достъпен за всички, с най-иновативното медицинско оборудване. Там ще Ви посрещнат над 25 подбрани практикуващи специалисти, лекари и терапевти, с интернационален опит.

От ръководството на медицинския център се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на рекламна визия.

Светеща табела с алуминиеви профили и винил – МЦ Етика

Рекламното изделие е изработено с висококачествено винилно платно на 3M – световният лидер в областта на индустриалните материали. 3M Panagraphics III е полупрозрачно, дименсионно стабилно, гъвкаво винилно платно с полугланцово покритие за изработване на трайни, светещи табели и букви. Предоставя отлично разпределение на потока светлина.

Корпусът на табелата е създаден изцяло от алуминий. Този материал е доказано здрав, устойчив и не корозира и дори след 10-15 години изглежда отлично.

Този тип светещи табели с винил позволяват лесна и бърза смяна на лицето, както и последваща преработка на вече изработената табела в друг размер.

Осветяване с LED модули – трайно и изгодно

За осветяването на рекламната табела бяха използвани висок клас светодиодни модули от корейския производител G.O.Q LED. Тяхната технология пасва на всяко светещо изделие. Тези диоди са трайни и устойчиви, като не създават риск от пожари.

Избирайки качествени и доказани материали, Рекламна агенция Медия Дизайн изработва ефектни и здрави реклами, които да служат на своя притежател години напред.


Клиент: Медицински център „Етика“


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив