Светеща табела от ковано желязо и имитация на дърво – Salt & Pepper

За ресторант Сол и Пипер, в самия център на град Пловдив, изработихме една нетрадиционна светеща табела. Много интересен ефект се получи с облепянето на двете лица на табелата с фолио с дървесен принт, който създава впечатление, че е изработена от дърво. Освен това за тази двустранна светлинна табела използвахме борд от ковано желязо (страници), а не алуминиева рамка. Избрахме този вариант за изпълнение на рекламната табела, съобразно изискванията на клиента и типа на ресторанта.

Лицата на тази светеща табела от ковано желязо са изработени от плексиглас, а върху него нашите специалисти от отдел Рекламна графика от фолио апликираха 3M транслуцентно фолио. Върху него е напечатана дървесна текстура с логото и името на ресторанта. С този перфектен пълноцветен печат, табелата успешно наподобява дърво. Фолиото е специално създадено за светещи реклами, което гарантира непроменено и ярко светене. По размера на табелата сме направили и страниците от ковано желязо с извита форма.

Рекламна агенция Медия Дизайн може да изработи табели от ковано желязо с разнообразни форми и размери. Според вашия конкретен проект, създаваме и индивидуална табела с уникален дизайн.

Salt&Pepper двустранна светеща табела с LED

За осветяване на табелата сме използвали светодиодни модули G.O.Q LED. Те гарантират ярко светене с минимални разходи за електроенергия на тази светеща табела от ковано желязо. Освен това рекламната табела на ресторант Salt&Pepper е напълно безопасна и предоставя спокойствие на клиентите за дълго време. Гаранцията на светещата табела е 3 години, но на практика животът ѝ е много по-дълъг от гаранционния период.


Клиент:  Salt&Pepper


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив