Светеща рекламна табела ANADOLU, София

Тази светеща табела за офис на здравен център ANADOLU, град София, е изработена от винил 3М Panagraphics III с пълноцветен печат на транслуцентно фолио 3М Scotchcal серия 2330 и алуминиеви профили. С тази рекламна табела информационният център на ANADOLU изпъква, забелязвайки се отдалече. Тя е с ясно послание – едновременно рекламира и информира, без да се натрапва. Това е стандартна табела, която може да се изпълни в още по-големи размери и да се монтира на места със затруднен достъп, благодарение на винила и олекотените профили от алуминий.

Трайна система с лесен и опростен монтаж

Светещата табела лице от винил за здравния център напълно отговаря на съотношението цена-качество. Системата алуминиеви профили се експлоатира дълго време без да се появят никакви дефекти – трайна е и не се поддава на въздействието на атмосферните условия. Табелата на ANADOLU е монтирана бързо и лесно, защото профилите са много леки и удобни за работа. А по-кратък и лек монтаж означава по-ниска цена за извършването му. Занапред няма да е необходима скъпа ежегодна поддръжка, а табелата ще изглежда като нова. Тя върши чудесна работа за всякакъв тип обекти и е отличен избор, заради ниската цена и гарантирано дълъг живот.

Местене по всяко време

Много голямо предимство на тази светеща рекламна табела е възможността да се премества, защото се монтира и демонтира лесно. Ако се наложи да се смени местоположението на обекта, за който е предназначена, много бързо може да се пренесе и няма да има нужда от закупуване на нова. Спестяват се време и средства, а това не е никак маловажно. Алуминиевата система е с толкова опростена конструкция, че дори неспециалисти ще се справят с разглобяването й, без да срещнат никакви затруднения. Няма да има опасност от повреждане на табелата, тъй като профилната система е достатъчно здрава и стабилна, а винилът не се къса.


Клиент:  Anadolu


Дата:  октомври 2010


Гаранция: 3 години


Град: София