От Очен център „Свети Лука“ избраха Рекламна агенция Медия Дизайн за изпълнението на проект по изработка и инсталация на светеща реклама, която успешно да обособоява медицинското заведение. Нашият екип създаде за тях светеща табела с вградени елементи и контражурно осветени обемни букви.

Табела от бонд с вградени букви от златна неръждавейка – Очен център „Свети Лука“

Светещата табела е изработена с основа от Еталбонд в цвят графит. Надписът „очен център“ е създаден от 10мм прозрачен плексиглас и драна златна неръждавейка за лице. Вградените букви „Свети Лука“ са изцяло с лице и страници от златна неръждаема ламарина.

Другата табела от Еталбонд репрезентира логото на центъра и е създадена с вградени елементи от същия материал, светещи контражурно и напред.

Рекламните изделия са осветени с висок клас LED светодиодни модули на корейския производител G.O.Q LED. Тези диоди съдържат чип на Samsung и са доказано трайни, икономични и безопасни.

Ефектна реклама с вградени букви

Вградените букви от плексиглас са отлично решение за изработка на ефектни рекламни табели. Лицето им може да бъда изработени от инокс, фолио или друг цвят плексиглас, в зависимост от желаната за постигане визия.

Системата с вградени букви е идеална за брандиране на всякакъв вид търговски обекти. В резултат получавате практична и елегантна реклама, която да Ви служи години наред.


Клиент: Очен център „Свети Лука“


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив