Ardes.bg вече над 25 години развива своята дейност с търговия на нови и втора употреба лаптопи, геймърски компютри и бизнес компютри, хардуерно оборудване, таблети, смартфони, мрежово и сървърно оборудване, софтуер и свързаните с него услуги.

Наскоро откриха нов обект в Пловдив на ул. Мария Луиза №35, и от ръководството на фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на отличителна визия.

Светеща табела с алуминиеви профили и винил за Ardes.bg

Рекламното изделие за Ardes.bg е създадено по изпитаната система с винил и алуминиеви профили. За лицето на табелата използвахме Panagraphics III – винилно платно на най-реномирания производител в бранша – 3M. Специалните алуминиеви профили бяха боядисани и освен със естетично издържан външен вид, се отличат със своята здравина. Такъв тип светещи табели с винил са елегантно и практично решение за реклама.

За осветяването на светещата табела бяха използвани висок клас светодиоди G.O.Q LED с чип Samsung. Вече повече от 7 години ги предлагаме на нашите клиенти, тъй като сме се уверили в техните качества и издържливост.

Съществува ли вечна реклама?

При изработка на табели, Рекламна агенция Медия Дизайн дава минимална гаранция от 3 години. Материалите, с които изработваме изделията обаче създават предпоставка за много по-дълъг и безпроблемен живот. Алуминият, с който се оформя цялостната конструкция на табелата не корозира, което на практика го прави вечен. Често се случва създадените от нас табели да изпълняват своето приложение над 10 години, а заявките за обслужване след това да са минимални.


Клиент:  Ardes.bg


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив