Светеща табела с винил и алуминиеви профили - Lilly Drogerie

В познатата на всички верига Lilly Drogerie, може да намерите богат асортимент от декоративна и бяла козметика, био продукти, всичко за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и други. За да са близо до Вас, разполагат с 90 магазина в цялата страна. Те се доверяват на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща реклама.

Светеща табела с винил и алуминиеви профили – Lilly Drogerie

Рекламното изделие, което изработихме за дрогерия Лили е от алуминиеви профили и лице от винил. Нашият екип работи през последните 20 години с винилно платно на най-реномирания производител в бранша – 3M. Винилът 3M Panagraphics III е здрав, много издръжлив и с 4 години гаранция. Върху него инсталирахме транслуцентно фолио 3M Scotchcal Translucent 2330.

Табелата е осветена със светодиоди с чип на Samsung от корейския производител G.O.Q LED. Като рекламна агенция, която държи на качеството и безопасността, ние работим само с ефективни и доказани материали.

Здравина, трайност и още купища предимства

Такъв тип светещи табели с винил са много здрави, благодарение на специалната алуминиева конструкция. Освен това, материалът не корозира и дори след 10-15 години изглежда отлично. Главно тяхно предимство е, че желаният размер не представлява проблем колкото и да е голям. А, леката и проста конструкция позволява монтаж на сложни и труднодостъпни места.


Клиент:  Lilly Drogerie


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив