Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда широка гама изделия от плексиглас. Целият процес по изработката на плексигласовите продукти съответства на стандартите и изискванията за това производство, благодарение на специализирана работилница и екип от опитни професионалисти.

От Onyx Club се обърнаха към нас за създаването на атрактивно изделие, с което да радват своите клиенти на техните празненства.


Изработваме светещите торти за клуб само в един определен размер – на четири етажа. Размерите на всеки етаж отдолу-нагоре са следните – етаж 1 (диаметър 60 см), етаж 2 (диаметър 45 см), етаж 3 (диаметър 35 см) и етаж 4 (диаметър 25 см). Всеки етаж е с височина от 20 см.


Светеща торта от плексиглас

Интересното изделие и изработено от плексиглас, който е облепен с висок клас ПВЦ фолио в два цвята. Леко е и не представлява трудност при носене. Освенето е с качествени и трайни LED модули G.O.Q LED. Те имат чип Samsung, а самата им технология пасва на всеки тип рекламно изделие. Корейският производител набляга на безопасността и трайноста на светодиодите, като това ги превръща в силен съюзник в рекламата.

Бъдете креативни в бизнеса си

Акрилното стъкло (плексиглас) е обещаващ материал с много потенциални приложения. Чрез него могат да се реализират разнообразни по сложност проекти за рекламни изделия като: рекламни стелажи за продукти, дисплеи за брошури, кутии за дарения, номера за стаи, информационни табелки, баджове, поставка за бижута и други. Благодарение на богатия избор от цветове е възможно пресъздаването дори на луксозни изделия, с които да презентирате ефектно Вашия бизнес.


Клиент: Onyx Club


Дата:  юни 2022


Гаранция: 1 година


Град: Пловдив