Goa Premium Club е модерен нощен клуб в Благоевград, който предлага премиум обстановка, първокласно обслужване и много забавления за незабравими преживявания. Като фаворит сред нощните заведения в града, клубът се обърна към нас за създаването на светеща торта за атракция на рождени дни.


Светещите торти от плексиглас за заведения изработваме в един определен размер, като само рекламните надписи и визия се различават. Изработваме ги на четири етажа, всеки с височина от 20 см и диаметър на окръжността отдолу-нагоре 60 см, 45 см, 35 см и 25 см. Всяка торта има бутон за включване и изключване на осветлението.


Торта от плексиглас с LED ще „повдигне“ атмосферата в клуба

Светещите торти за клубове от плексиглас са абсолютен хит за нощните заведения. Много от тях ги използват за атрактивно представяне на клуба пред широката аудитория от посетители –  като имиджов и маркетингов акцент. Вече и Goa Premium Club се сдоби с такова изделие от плексиглас, което да носи настроение на рождениците и да „повдига“ атмосферата в клуба. Рекламното изделие от плексиглас е облепено със стикери от фолио с надписи „Happy Birthday“ и името с логото на заведението. Не случайно сме подбрали подходящия размер за торта от плексиглас, за да бъде тя лека и удобна за носене. С тази светеща реклама, Goa Premium Club ще зарежда с настроение при всеки специален повод.


Клиент: Goa Premium Club


Дата: Февруари 2024 


Гаранция: 1 година


Град: Благоевград