VIA Offices e новопостроена висок клас офис сграда, която Ви предлага модерен и представителен офис за Вашия бизнес. От компанията избраха Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламни изделия, част от които са и светещи интериорни обемни букви от боядисана неръждавейка.

Интериорни обемни букви от боядисана неръждавейка

В сградата на VIA Offices ще Ви посреднат ефектно светещи интериорни букви. Те са изработени от неръждаема ламарина, като са монтирани на разстояние от стената чрез дистанционери. По този начин е достигнат ефектът задно осветяване или още – контражурно светене. То създава допълнително обем на надписа и акцентира върху компанията.

Често такъв тип обемни букви се използват за надграждане на фирмен имидж и се срещат като интериорна реклама за хотели, магазини, банки, клиники, заведения, офис и административни сгради и други.

LED осветяване с купища предимства

Осветяването на интериорните обемни букви VIA Park е е извършено с висок клас модули G.O.Q LED. Тяхната технология е доказано безопасна и трайна, като носи спокойствие за години наред. Наличието на LED диоди има и друго главно предимство – те са от 5 до 10 пъти по-икономични в сравнение с луминесцентните лампи, обикновените крушки, металхалогените и други.


Клиент:  VIA Offices


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив