Ветрен е град в Южна България, Пазарджишка област. Известен е с чистия въздух и красотата си. От общината се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн, за допълнителен модерен акцент в центъра на града. Желанието им бе да се включат и те в набиращата популярност тенденция – светещи цветни букви за град.

Светещи обемни букви Ветрен

Обемните букви са изработени от специализиран алуминиев профил и плексиглас. Тази система за букви гарантира висока издръжливост и здравина при външни условия. Лицето им е облепено с 3M Scotchcal 2300, за да се подчертае осветяването.

При избора на LED модули, нашият екип се довери за пореден път на корейският производител G.O.Q. LED. Техните светодиоди са с чип Samsung, а технологията им пасва отлично на всеки вид рекламни изделия.

Защо цветни букви?

Много общини вече избраха обемни букви, за да създадат нова атракция в градовете. Бързо този вид изделия се доказа като любим на жителите. Цветните букви привличат ежедневно вниманието на туристите и създават добро настроение.

Екипът ни се погрижи надписът да бъде укрепен с необходимите предпазни мерки за неговото опазване, за да изпълнява своята роля години наред.


Клиент:  Ветрен


Дата:  Януари 2022


Гаранция: 3 години


Град:  Ветрен


Подобни проекти