Езиков център Интерлетера се намира в един от най-светите градове за страната – домът на Апостола, град Карлово. Градът е разположен в подножието на Стара Планина и е домакин на редица фестивали и празници. Точно там, професионалистие от Интерлетера изучават малчуганите не само на чужди езици, но и на това колко е важно да бъдат любопитни към историята и заобикалящия ги свят. Рекламна агенция Медия Дизайн има честа да изработи светещи обемни букви от плексиглас за езиковия център.

Светещи обемни букви от плексиглас

Светещите обемни букви изобразяват логото на компанията. За да се съобразим с отличителните цветове на логото, комбинирахме оранжев и зелен плексиглас. Всички елементи на рекламната инсталация монтирахме върху иноксова конструкция. Тя осигурява допълнителна устойчивост и здравина на рекламата. Обемните букви поставихме на входа на езиков център Интерлетера.

За бъдат винаги забележими, осветихме обемните букви със светодиодни модули G.O.Q. LED. Те спомагат за по-доброто анонсиране на обекта.

Качество, добра цена и дълъг живот

Все повече и повече, плексигласът се превръща в част от нашето ежедневие. Едно от честите му приложения е в изработката на интериорна и екстериорна реклама. Това често се случва под формата на обемни букви, табели, тотеми, стелажи и други елементи. Добър пример за това са и обемни букви Карлово за Кастел.

Плексигласът, като материал, предоставя огромни възможности, тъй като е гъвкав, монтира се изключително лесно и е с атрактивна цена. Подходящ е за изработката на фини, елегантни елементи.

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага 3 години гаранция на инсталациите изработени от плексиглас. Освен всичко, плексигласът успешно може да бъде съчетан с други материали или 3M фолио за рекламни графики, с цел постигането на по-атрактивна и впечатляваща визия на рекламата.


Клиент:  Интерлетера


Дата:  Септември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Карлово