„Марица” е един от най-разпознаваемите вестници България. Началото е поставено на 25 юли 1878 година в печатницата на Христо Г. Данов, който е и издател в нея. През годините вестникът се е запазил като популярен и надежден информатор, отразявайки събитиятa в Пловдив и регионите, България и света, в спорта, политиката, бизнеса, културата и шоуто.

За създаването на външна светеща реклама на офис „Марица“ в град Пловдив, от ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн.

Светещи обемни букви „Марица”

Рекламните букви са изработени с алуминиеви страници и лице от червен плексиглас. Дизайнът на изделията пресъздава точно разпознаваемия шрифт и стил на „Марица“. Нашият екип извърши осветяването на буквите от алуминий с висок клас LED светодиоди – G.O.Q LED. Така получената финална визия свети ярко, равномерно и се вижда отдалеч, привличайки вниманието на минувачите.

Защо страници от Алуминий?

Алуминият е известен със своите предимства. Материалът не корозира, което помага да запази добрия си външен вид години наред. Здрав е и устойчив на неблагоприятни метеорологични условия и по тази причина се използва за реклама, изискваща монтаж върху фасади или покриви. Освен това е отличен избор при обемни букви с по-внушителни размери.


Клиент:  „Марица”


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив