Медина-Мед e директен вносител на гуми за леки, лекотоварни, 4х4 автомобили, агро и индустриална техника – NOKIАN, MICHELIN, CONTINENTAL, GOODYEAR, PIRELLI, DEBICA, TAURUS, и други. Компанията е най-голяма сертифицирана мрежа сервизи за гуми в България по стандарти и изисквания на MICHELIN.

От Медина-Мед се довериха за пореден път на Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на рекламна визия със светещи обемни букви.

Светещи обемни букви и лого от Алурапид за Медина-Мед

Рекламата, която нашият екип създаде – обемни букви Медина-Мед и лого, Goodyear и Continental са със страници от алуминий и лице от плексиглас. Такъв тип букви се изработват в случаите, когато буквите са с по-големи размери и е необходимо да са по-устойчиви на атмосферните условия.

Всички изделия са осветени с висок клас LED модули от корейския производител G.O.Q LED. Те са с вграден чип на Samsung и дават отличен резултат на тестовете, които екипът ни е правил през годините. Доказано ефективната им технология е гарантирано безопасна и енергоспестяваща.

Защо реклама с осветени букви?

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва красиви и трайни обемни букви. Благодарение на над 25-те години работа в сферата на външната реклама, реализираме проекти за обемни букви – светещи и несветещи, като предлагаме най-добрия вариант за изпълнението им. Някой от изпълнените проекти се превърнаха в най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив. Убедени в качеството, което създаваме, предоставяме между 3 и 5 години пълна гаранция за тях.


Клиент: Медина-Мед


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: София