Комплекс „Житари” се намира в с. Житница, на 30 км., северно от гр. Пловдив, на самия път за гр. Хисаря и с. Старосел. Започнаха своята дейност преди 20 години и от едно малко семейно заведение достигнаха нивото, на което се намират днес.

От 01.06.2013 г., комплексът предлага на своите клиенти: ресторант със 180 места, градина с басейн, хотел с 11 двойни стаи, малък СПА център с парна баня, сауна, малък басейн с джакузи и кабинет за масажи. Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви от инокс.

Контражурно светещи обемни букви от неръждавейка

Направихме красиви контражурно обемни букви от инокс за комплекс Житари.

Светещите обемни букви Житари са един сложен проект, от гледна точка на изпълнение с материал като неръждемата ламарина, защото има много тесни и фини детайли, които трябва да бъдат изработени излючително прецизно, но въпреки това професионалистите от рекламна агенция Медия Дизайн се справиха отлично.

Обемните букви са изработени от драскана неръждаема ламарина и златна огледална неръждавейка, поставена в горната част. Тя придава цялостна завършеност на дизайна и акцентира върху житните класове. Буквите са монтирани с дистанционери и са засветени контражурно със светодиоди Samsung LED.

Рекламни изделия от инокс

Обемните букви и табела от инокс са елегантни и луксозни. Биха придали нужният стил на всеки обект. Те са добра инвестиция, защото са трайни във времето, устойчиви на метеорологични условия и поддръжката им е минимална.


Клиент:  Комплекс Житари


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: с. Житница