Milkies наскоро отвори врати, за да посреща своите клиенти и да им предлага неустоими предложения както за пиене, така и за похапване. Там ще намерите богато разнообразие от вкусни изкушения, които да Ви карат да се връщате отново и отново.

От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на представителна реклама, която да насочва минувачите към новото бижу в града.

Светещи обемни букви от плексиглас за Milkies, Шумен

Рекламните обемни букви бяха изработени със страници от черен плексиглас и такъв в цвят опал за лице. Върху него бе облепено висок клас транслуцентно фолио, за да се получи красиво и атрактивно осветяване. Логото на Milkies бе пресъздадено чрез кръгла табела.

Елегантният и привличащ вид на обемните букви в комбинация с избраните цветове създава приветлива и свежа реклама.

Привлечете внимание с осветена реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва светещи обемни букви от плексиглас като извършва осветяването единствено с доказано качествени производители на светодиодни модули. За Milkies бяха използвани гарантирано безопасните и надеждни диоди на корейския производител G.O.Q LED. Тяхната технология Ви позволява да спестите не само от поддръжка, а и от разходи за електроенергия.


Клиент: Milkies


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Шумен