Обемни светещи букви и двустранна светеща табела със стрелка за магазин Перун в Стара Загора

Денонощен магазин Перун в Стара Загора вече посреща клиентите си със светещи обемни букви на входа. Уникалното в тяхната визия е, че изготвихме рекламни изделия с името на магазина на български и на английски език.

Монтажът бе извършен по продължение на сградата, като ключов момент е сформирането на ъгъл при поставянето на двата надписа. Там, където обемните букви се срещат, издъхнахме висока вертикална светеща табела от винил „NON STOP“. Тя е двустранна и се вижда добре и от двете посоки.

А, за да изкореним всякакво съмнение, че денонощен магазин Перун може да остане незабелязан – добавихме двустранна осветена стрелка под табелата, сочеща към магазина.

Плексиглас за фини детайли и впечатляващ ефект

Обемните букви от плексиглас са едни от най-разпространените рекламни изделия. Много от нашите клиенти ги предпочитат заради здравината на материала. Освен това, плексигласът е гъвкав и позволява създаването на почти всякакви форми. Препоръчва се обаче, размерът на желаните обемни букви да е под 80см.

Осветяваме ги с светодиодни модули на корейските – G.O.Q. LED или американските SloanLED.

Доверявайки се на дългогодишния си опит и в качеството на използвания материал, даваме между 3 и 5 години пълна гаранция на обемните букви. Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за плексиглас и PVC, където превръщаме идеите в реалност и вдъхваме живот на всеки възложен проект.

Алуминиеви профили и винил за здравина и качество

За изработката на вертикалната светеща табела, нашият екип от професионалисти използва алуминиеви профили в комбинацията с винилно платно.

Винилът като материал е по-лек от плексиглас. Това е предпоставка за създаването на по-леки табели и монтирането им на високи и/или труднодостъпни места. Независимо от своето тегло, рекламното изделие от алуминиеви профили с винил е изключително здраво.


Клиент:  Перун


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Стара Загора