Магазин Фреш Маркет Галакси се намира на ул. Генерал Заимов 31 в град Карлово. Там може да намерите свежи плодове и зеленчуци, здравословни храни и напитки за всеки вкус. Предлагат също плодови и зеленчукови салати, както готови пакетирани, така и на килограм, които се слагат на място!

И разбира се, познатите на всички от града, натурални и прясно изцедени сокове, които се правят на момента. От ръководството се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща реклама за фасадата на техния обект.

Светещи обемни букви и лого за магазин Фреш Маркет Галакси

За магазин Фреш Маркет Галакси изпълнихме проект за светещи обемни букви. Използвахме доказаната система от Алурапид. Такъв тип рекламни изделия се създават в случаите, в които има нужда от обемни букви с по-големи размери. Лицата на буквите са от плексиглас, а страниците от алуминий. Логото е изработено по сходен начин, като лицето е облепено с качествено 3M фолио.

Рекламните изделия от този вид са устойчиви на неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, сняг и вятър. Освен това алуминият не корозира, което е предпоставка рекламата да запази своя добър външен вид години наред. Често обемните букви от алуминий остават непокътнати дори след 10 години. Не изискват поддръжка, а това от своя страна спестява време и разходи на всеки притежател.

Добрата реклама е осветената реклама

За да бъдем сигурни, че обемните букви с лице от плексиглас и страници от алуминий, ще се забелязват и през тъмната част на денонощието, ги осветихме с LED модули. За проекта на магазин Фреш Маркет Галакси използвахме светодиоди от надеждния и качествен корейски производител G.O.Q LED. Те са гарантирано трайни и безопасни, като тяхното високо качество удължава живота на рекламните изделия.


Клиент:  Фреш Маркет Галакси


Дата:  Август 2020


Гаранция: 4 години


Град: Карлово