Хотел & Ресторант Красен посреща своите гости с уютна атмосфера и майсторска кухня. Ценителите на домашния комфорт и вкусната храна могат да се насладят на един приятен и релаксиращ престой. От ръководството на хотела се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви.

Обемни букви от Алурапид

За Хотел & Ресторант Красен създадохме обемни букви със система от Алурапид. Що се отнася до покривна реклама или букви с по-големи размери, тези с лице от плексиглас и страници от алуминий са отличен избор. Здравата метална конструкция и използваните качествени материали гарантират, че рекламното изделие освен красиво ще бъде и устойчиво.

За букви от този тип, неблагоприятни климатични условия като силен дъжд, сняг и вятър, не представляват опасност. Създават се олекотени, за да се опрости инсталационният процес, тъй като така има възможност да се монтират дори на труднодостъпни места.

LED осветление за ефективна реклама

За да бъдем напълно сигурни, че надписът Hotel Restaurant Krasen ще бъде забелязван както отдалеч, така и през нощта, го осветихме с LED модули. За този проект се доверихме на доказаната корейска компания G.O.Q LED. Тези светодиоди са гарантирано трайни, безопасни и няколко пъти по-икономични от обикновените луминесцентни лампи.

Полученото рекламно изделие получи 4-годишна гаранция, а очакваният безпроблемен експлоатационен живот на буквите е близо 10 години.


Клиент:  Хотел & Ресторант Красен


Дата:  Август 2019


Гаранция: 4 години


Град: Пловдив