Барсело Роял Бийч се намира в Слънчев бряг и предлага луксозна и спокойна атмосфера. Комплексът разполага с търговски център с 99 различни магазина, а за нуждаещите се от почивка и релакс, СПА центърът предлага отопляем закрит басейн, фитнес зала, масажи, сауна, инфрачервена сауна, парна баня и турска баня. От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и монтажа на светещи обемни букви за хотел.

Изработка и монтаж на светещи обемни букви със светодиоди за хотел

Създадохме обемни букви за Royal Beach Barcelo със системата от Алурапид. Това означава, че рекламните изделия са с лице от плексиглас и страници от алуминий. Препоръчваме тази технология при изработката на букви за хотел, в случаите когато са нужни изделия над 80см, но под 2 метра. Получените рекламни обемни букви са изключително здрави, не случайно се използват за покривна реклама. Устойчиви са към неблагоприятни климатични условия като дъжд, вятър и сняг.

Друго главно тяхно предимство е, че алуминият не корозира, което е предпоставка обемните букви да запазят добрия си вид години наред.

Качествено LED осветлене

При изработка на обемни букви Royal Barcelo ги осветихме със светодиоди OSRAM. LED осветлението е доказано най-икономичната и безопасна технология на пазара, до този момент. Освен, че ще спестите от разходи за електричество, друго важно предимство е, че може да разчитате осветената Ви реклама да презентира Вашия бизнес.


Клиент:  Royal Beach Barcelo


Дата:  Май 2007


Гаранция: 3 години


Град:  Слънчев бряг