SPA Hotel Santé е 5 звезден хотел във Велинград, който разполага с 140 помещения за настаняване, най-големият СПА и медицински център в района и богат избор от заведения, които да допълнят цялостното Ви преживяване по време на Вашия престой.

SPA Hotel Santé избра Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на сградата. Част от изделията, които нашият екип изработи за тях са и светещи обемни букви от алуминий.

Светещи обемни букви от алуминий – SPA Hotel Santé

Светещите обемни букви SPA Hotel Santé са изработени с лице от цветен плексиглас и страници от алуминий. Тази система е предпочитана когато става въпрос за инсталации на високи места, където здравината и издръжливостта на неблагоприятни метеорологични условия е важна. Алуминият не корозира, което е друга предпоставка за дълъг и безпроблемен живот на рекламата.

Този вид обемни букви от алуминий не се нуждае от поддръжка години наред. Това от своя стана спестява средства и носи спокойствие.

Трайно LED осветяване

Осветяването е извършено с висок клас светодиодни модули G.O.Q LED. Като доказан и надежден производител, от компанията са създали технология, която пасва на всички видове рекламни изделия. Гарантирано безопасни и трайни, те са отлично средство за надграждане на всяка реклама.


Клиент:  Santé SPA Hotel


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Велинград