VIA Offices e висок клас офис сграда, проектирана с цел да удовлетвори и най-високите изисквания за функционалност и представителност на своите клиенти. С VIA Offices имате възможност за обособяване на модерен офис за Вашия бизнес.

От компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на обемен светещ надпис за покрива на сградата.

Много големи букви VIA Offices

Надписът „Via“ е изпълнен чрез системата за много големи букви. За изработката им се използва конструкция от масивен алуминий със специални алуминиеви профили и лице от винил. Винилното платно 3M е изключително здраво и трайно, а след опъването му изглежда равен и стабилен като плексиглас.

Обемните букви „Offices“ са изработени със страници от алуминий и лице от плексиглас, облепено с фолио тип „ден и нощ“. Този ефект прави през деня надписът черен, а вечер свети в бяла светлина. За осветяването са използвани LED модули G.O.Q LED, които допринасят за вида на изделието. Освен това те са гарантирано безопасни и енергоспестяващи.

Внушителен акцент върху Вашия бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн създава красиви и трайни обемни букви, като за всеки проект наша основна цел е да предложим най-добрия вариант за изпълнението му. Този вид изделия са предпочитани за покривна реклама, тъй като изглеждат внушително и придават сериозен акцент върху бизнеса. Освен за отличният вид на рекламата, нашият екип се грижи и тя да е с дълъг и безпроблемен експлоатационен живот.


Клиент:  Via Offices


Дата:  април 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив