Клуб Xfit e модерна и съвременна фитнес зала, която предлага множество услуги на своите посетители. Благодарение на професионалното си отношение и устременост, екипът успява да помогне на всеки да постигне желаните резултати. Иновативният им подход е гаранция за успех. От ръководството се обърнаха към нас за изработката на външна реклама.

Светещи обемни букви и лого от плексиглас за фитнес клуб Xfit

По проекта за външна реклама на фитнес клуб Xfit, изпълнихме лого и обемни букви от плексиглас. Използвахме няколко цвята за създаването на рекламните изделия. Плексигласът е предпочитан материал за обемни букви заради неговата впечатляваща гладкост и блясък.

За осветяването на рекламните изделия използвахме LED модули от доказаната корейска компания G.O.Q LED. Повече от 7 години, Рекламна агенция Медия Дизайн се доверява на най-добрите производители в бранша. Наша мисия е освен красива, получената в резултат реклама да е трайна и безопасна.

Идеите стават реалност

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана PVC и плексиглас работилница, в която имаме нужните условия да превърнем Вашите идеи в реалност. Опитните ни професионалисти знаят добре, че плексигласът позволява пресъздаването на фини детайли и това спомага за създаването на ефектни и запомнящи се реклами.


Клиент:  Фитнес клуб Xfit


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив