От адвокатска кантора – Ангелова предлагат на своите клиенти ефективно решение на проблеми чрез внимателно обмисляне на различни фактори – от непрекъснато променяща се нормативна уредба до променливата съдебна и институционална практика, и динамична бизнес среда. Имат за своя цел да разгледат различни начини за решаване на Вашите проблеми и да Ви предложат най-ефективното решение.

Като фирма, която предоставя на своите клиенти услуги с отлично качество, от адвокатска кантора Ангелова искаха да получат същото при изпълнението на двете светещи табели за фасадата на новооткритата кантора в град Варна. По тази причина се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн, въпреки изобилието от конкуренти.

Светещи табели с релефни букви тип „сандвич“

Светещата табела за адвокат „Цветелина Ангелова Адвокат“ е едностранна. За двете рекламни изделия създадохме релефни букви тип „сандвич“. Изградени от 10мм плексиглас и лице от неръждавейка, те са инсталирани директно към основата от еталбонд.

Втората табела е двустранна и освен букви, съдържа и изображение на Темида – богинята на правосъдието, въплъщение на божествения ред, закон и обичай в древногръцката митология. За изработката отново използвахме неръждаема ламарина.

Рекламните изделия осветихме с корейските светодиоди G.O.Q. LEDзащото са изключително дълготрайни и енергоспестяващи.

Релефните букви все повече набират популярност

Напоследък все по-често се избират релефни букви за брандиране на офиси, магазини, ресторанти и пр. Създават се така, че да е възможно монтиране дори от непрофесионалист. Директно на стената или с дистанционери, решението е изцяло Ваше. Ефектни и привличащи вниманието, оказва се, че много компании използват тези обемни букви като част от маркетинг стратегията си за популяризиране на своя бранд.


Клиент:  Адвокатска кантора – Ангелова


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Варна