Milkies наскоро отвори врати, за да посреща своите клиенти и да им предлага неустоими предложения както за пиене, така и за похапване. Там ще намерите богато разнообразие от вкусни изкушения, които да Ви карат да се връщате отново и отново.

От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на представителна реклама, която да насочва минувачите към новото бижу в града.

Светещи табели от плексиглас за Milkies, Шумен

Рекламните изделия бяха изработени със страници от черен плексиглас и такъв в цвят опал за лице. Върху него бе облепено висок клас транслуцентно фолио, за да се получи красиво и атрактивно осветяване.

Първата светеща табела бе монтирана на фасадата на сградата, а втората вътре в него. Елегантният им и привличащ вид, в комбинация с избраните цветове създава приветлива и свежа реклама.

Привлечете внимание с осветена реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва светлинна реклама от плексиглас, като извършваме осветяването единствено с доказано качествени производители на светодиодни модули. За Milkies използвахме гарантирано безопасните и надеждни диоди на корейския производител G.O.Q LED. Тяхната технология Ви позволява да спестите не само от поддръжка, а и от разходи за електроенергия.


Клиент: Milkies


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Шумен