Светещи табели с лице от винил за "Врати Expert", Пловдив

Врати Експерт са фирма с магазини в цялата страна. При тях ще намерите огромен избор от входни врати, интериорни врати, стъклени врати, пожароустойчиви врати и алуминиеви врати за баня.

Компанията не веднъж се е доверявала на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на външна реклама, не прави иключение и новооткритият им обект на улица „Петрова нива“ №55 в град Пловдив.

Рекламни табели с лице от винил „Врати Expert“

Нашият екип изработи две светещи изделия за фирма „Врати Expert“. Те са създадени със здрави алуминиеви профили и лице от висококачествено винилно платно – 3M Panagraphics III. Това е широко, полупрозрачно, дименсионно стабилно, гъвкаво винилно платно с полугланцово покритие за изработване на трайни, светещи табели и букви.

Такъв тип светещи табели с винил на практика са вечни. Алуминият не хваща ръжда и дори след 10-15 години изглежда отлично.

Нека Ви забележат!

Изделията за „Врати Eксперт“ са осветени с трайни и енергоспестяващи светодиодни модули – G.O.Q LED. Технологията им пасва на всяка светеща табела и дават отлично съотношение между цена, качество и издържливост.

Равномерно и ярко светещата табела може да превърне всеки бизнес в бързо разпознаваем и търсен от потребителите.


Клиент:  Врати Eксперт


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив