Магазин Corner Shop е един от най-атрактивните и модерни магазини на територията на Област Пловдив. Те предлагат на своите клиенти разнообразни бързооборотни стоки – кафе, фрешове, алкохол – вносен и български на атрактивни цени. Новооткритият им обект на ул.”Брезовска” 4 до хотел Новотел се сдоби с три светещи винилни реклами.

Светеща табела от винил и алуминиеви профили

За създаването на трите светещи табели от винил, използвахме алуминий, с който изградихме цялостната конструкция. Всички допълнителни подпори и колони също се правят от този материал. Гърбът на табелите е от алуминиева ламарина, която е отличен рефлектор. С оглед на това, че материалът не корозира, получените рекламни изделия имат неопределен дълъг живот над 15 години.

Рекламна агенция Медия Дизайн използва за този тип реклами винилни платна от американския производител 3M. Като прибавим и качествено 3M транслуцентно фолио се получава изделие с 4 годишна гаранция.

Подсигурихме осветяването на табелите да бъде трайно, енергоспестяващо и безопасно. Инсталирахме LED модули от корейската компания G.O.Q LED.

Качество на достъпна цена

Едни от най-изгодните рекламни изделия на Рекламна агенция Медия Дизайн са именно светещите табели с лице от винил. Те са значително по-евтини от обемните букви или табелите от бонд. Също така, материалите, които се използват са с изключителна здравина и качество, което гарантира дълъг експлоатационен живот.


Клиент:  Corner Shop


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив