Разположен в сърцето на Пловдив, Хотел Одеон ще Ви посрещне с уютна и изискана атмосфера, с невероятна гледка към Античния Форум и Одеон. Емблематичният за града под тепетата хотел е известен със своето гостоприемство и аристократичен дух – тук на почит са приятелското и позитивно отношение към всеки гост. Предлага бутиково обзаведени помещения, които ще ви пренесат в епохата на старата градска интелигенция и ще ви доближат до историята на Пловдив. Централната му локация дава възможност на туристите за бърз достъп до много от архитектурни забележителности на града.

При едно от последните обновявания на хотела, собственичката се обърна към нас за ребрандиране на рекламните изделия. Изготвихме дизайн на цялостната външна реклама на хотела.

Табела с атрактивна визия посреща гостите на хотела

Изработихме табела от Еталбонд с релефни светещи букви, която е монтирана точно над входа. Тя пресъздава аристократичния стил на хотела и идеално се вписа в обстановката. Използвахме цветовете на хотела – бордо и златно, за лицето на табелата. А релефните букви са комбинация от плексиглас и фолио за светещи реклами отново в златисто. Предимство на тази светеща реклама нейното ефектно преобразяване в различните часове от денонощието. През деня изглежда като табела, а вечер – като светещи букви.

Този вид рекламни табели широко се използват от различни бизнеси, заради елегантния им вид, здравина и висока трайност. Материалът позволява да се изпълнят и по-нестандартни по форма и размери табели.

Двустранна светеща табела указва локацията на хотела

Инсталирахме и конзолна табела с алуминиеви профили и лице от плексиглас непосредствено отстрани на входа, която служи като указателна табела. С нея хотел Одеон е видим по протежение на улицата и не остава незабелязан. Табелата отново отразява имиджа на изискан и първокласен хотел. Системата за табели с алуминий и плексиглас, която използваме гарантира перфектен вид на рекламите и техния дълъг живот.

За табелите, с които брандирахме хотела, използвахме надеждно и ефективно LED осветление – светодиодните модули G.O.Q. LED. С тях се постига равномерно и ярко светене на рекламите, което освен това гарантира безопасност и сигурност.


Клиент: Хотел Одеон


Дата: Ноември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив