Рекламна агенция Медия Дизайн изработи и постави две светещи табели Fresco, които да обозначат входа на пицарията – еквивалент на автентичен италиански вкус и качество.

Светещи табели Fresco с алуминиев профил красят входа на пицарията

Заведението се сдоби с наистина отличаваща се външна реклама, която да приковава вниманието на минувачите.

Изработихме табели с алуминиев профил, който се характеризира със здравина и устойчивост във времето. За лице на табелите използвахме винилно платно 3M Panagraphics III, върху което апликирахме транслуцентно фолио за светещи реклами.

Едната табела е на самия вход на пицарията, като по този начин го обозначава. Интересното при нея е, че двустранната светеща реклама на Fresco се вижда и в двете посоки на улицата. Освен това на винила са отпечатани и стрелки, които допълнително указват местоположението, което за този обект е от значение, тъй като се намира на едно ниво под партерния етаж.Брандирахме обекта и с още една, по-голяма табела, която краси фасадата на сградата, където се помещава пицария Фреско. Тя е с атрактивен дизайн, който привлича вниманието и акцентира както на марката, така и на предлаганите специалитети. С един поглед става ясно какъв тип е заведението и какво предлага.

Висококачествено осветление за светещи табели Fresco

За перфектната визия и качество на двете табели допринасят и инсталираните светодиодни модули G.O.Q. LED. В практиката си до момента сме се убедили, че те са изключително устойчиви и енергоспестяващи, което ги поставя сред лидерите на пазара. Така, табелите на Fresco са с безупречен външен вид по всяко време на денонощието, приканващи всеки да опита от невероятните италиански ястия. Изработени по този начин, те са с пълна гаранция от 4 години.

От пицария Фреско ни се доверяват вече няколко години, като разчитат на нас както за външната си реклама, така и за направата на техния сайт, който е с опростен за клиента дизайн, но едновременно и изключително ефектен.


Клиент:  пицария Фреско


Дата:  Февруари 2015 


Гаранция: 4 години


Град: Пловдив