Светещи табели за Food Bar Godzila, София

Светещи табели Godzila за food bar на бензиностанции Петрол, град София са изработени от лека и удобна за монтаж алуминиева система профили и лице от плексиглас. Табелите за заведението са разположени с лице към входа на бензиностанцията, за да се забелязват още отдалече. Олекотената конструкция с алуминий на табели Godzila улеснява и опростява монтажа, позволява при необходимост да се сменя местоположението им. Изпълнението на този тип табели, с плексиглас и алуминий, е много подходящ и удобен вариант за обекти, при които се налага честа смяна на външни реклами.

Алуминиевата конструкция позволява прецизна фина сглобка на табелите и те изглеждат много добре, особено когато се гледат от близко разстояние. Светещите табели за Godzila са осветени с луминесцентни лампи, а върху лицето от плексиглас е залепено фолио на 3М за предпазване на табелите.

Качествени табели, без нужда от поддръжка

Табелите Godzila са изпълнени от алуминиева система, която е изключително здрава и устойчива на температурни разлики, дъжд и вятър. По профилите не се появява никаква ръжда, а това спомага да се намалят средствата за поддръжка. Лицето от плексиглас уплътнява конструкцията и се получават напълно херметически затворени табели, които са много трайни. Освен за обекти, които често сменят външни реклами, такива светещи табели са подходящи и за места, до които достъпът е затруднен. Табелите с алуминиеви профили се обслужват много по-лесно при евентуални проблеми с осветлението, тъй като са леки и лесно се разглобяват. По този начин се пестят пари от монтаж и демонтаж.


Клиент:  Годзила


Дата:  Януари 2013


Гаранция: 1 година


Град: София