Светещи табели HOTEL и мигаща стрелка

Като част от ремонта по освежаването на фасадата на хотел Новиз – Пловдив, изпълнихме светещ надпис HOTEL, монтиран перпендикулярно на движението на пешеходци и автомобили. Големите букви се виждат отдалече, а мигащата стрелка допълнително привлича вниманието. Табелите са изпълнени по стандартите за изработка на надписи за подобни бизнес хотели в Европа и така допълнително се подсилва подсъзнателното влияние на надписа.

Ясно и точно послание към клиентите

Ориентиран по посока на движението, надписът HOTEL се вижда идеално – дори и от няколкостотин метра – от потока хора и автомобили и в двете направления на булеварда. Минувачите лесно възприемат информацията от светещите табели, защото са направени по начин, по който са свикнали да виждат надписа HOTEL. Мигащата стрелка допълнително указва локацията на хотела и привлича внимание и хората запаметяват местоположението.

Качество и трайност без компромиси

Петте светещи табели HOTEL са изпълнени от икономичната серия на нашата система от алуминиеви профили. Обемните плексигласови лица, освен добър външен вид, допълнително заздравяват табелите. Металната носеща конструкция е обработена с горещо поцинковане за максимална трайност и гаранция. Така няма да се появят до болка познатите ръждиви петна под и около нея.

Икономия на електричество и никаква нужда от допълнителна поддръжка

Осветлението е светодиодно с корейските диоди на G.O.Q. LED с чип на Samsung, които светят със силата на луминесцентни лампи. При използването на този тип осветление се реализират икономии по две направления. Първо светодиодите спестяват 85% от консумацията на електрически ток, и второ – имат живот над 8 години, без абсолютно никаква поддръжка.


Клиент:  Хотел Новиз


Дата:  Октомври 2012


Гаранция: 5 години


Град: Пловдив