Рекламни табели за добър имидж

Като компания с изградено име и традиции в своя бранш, Spetema търси нови и атрактивни начини за утвърждаване на марката кафе сред голямата конкуренция на пазара. За да отговорим на така поставената задача, изработихме серия от светещи рекламни табели с елегантна визия.

Табелите са предназначени за монтаж в интериора на заведения, като стилна имиджова реклама. Те са леки и са изработени изцяло от плексиглас, като това позволява да се монтират бързо и лесно. Прецизната изработка на табелите Spetema гарантира елегантен външен вид на изделието, който се вписва във всякакви интериори.

Отличен външен вид на табелите без нужда от поддръжка

За още по-ефектния вид на табелите допринася и цялостното им облепяне с качествено фолио с логото и цветовете на Spetema. Фолиото предпазва плексигласа от надраскване и запазва рекламата за по-дълго време. Лесно може да се промени визията на табелите, като се премахне фолиото и се замени с ново.
След като бъдат монтирани светещите табели Spetema не изискват никаква поддръжка. Това се дължи на трайността на вградените в тях светодиоди G.O.Q. LED. Те имат дълъг живот, светят ярко и не се налага смяна на модулите поне 7 години.

Освен това гарантират безопасност на рекламата, което е много важен фактор при тяхното предназначение – в среда, заобиколена с много хора.

Предимство: Табелите от плексиглас дават възможност за монтаж на обемни букви върху лицето или за огъване на лицето под формата на дъга. Това се прави по избор на клиента и в зависимост от желания резултат.


Клиент:  Spetema caffe


Дата:  Октомври 2013


Гаранция: 3 години


Град: