Меню от плексиглас за кафенето в МБАЛ Еврохоспитал

Светещото меню в Кафетерията на МБАЛ Еврохоспитал – Пловдив е изработено от алуминиеви профили. Сегментирано е по групи храни и напитки за удобство на клиентите. Отделните части на менюто са осветени с LED светодиоди, така че надписите да се открояват. Тъй като това светещо меню се гледа от сравнително близко разстояние, системата алуминиеви профили е най-подходяща за изработката му. Тя придава много по-елегантен вид на менюто за разлика от стандартно използваната метална система.
Лицето на светещото меню е от плексиглас и върху него може да се пише с OHP маркери. По този начин лесно и бързо се сменят цените, наименованията на дневните специалитети и се допълват продукти. Просто изтривате старите надписи и попълвате необходимите данни – цена, наименование на храна или напитка и т.н.

Количеството енергия, което изразходват светещите табели при експлоатиране, е основна характеристика, на която трябва да се обръща внимание. Светодиодните модули G.O.Q. LED, използвани за осветяването на светещото меню, отговарят на най-новите технологични стандарти. Те спестяват значително количество електроенергия – намалят разхода до 85%, както и средства за поддръжката на светещото меню, защото работят дълго време без да се налага да се сменят. Практически осигуряват поне 6-7 години безаварийно експлоатиране на светещото меню.


Клиент:  Кафето


Дата:  Октомври 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив