Светещо обемно лого N&N TRANS e новото лице на техния офис

Транспортна фирма „Н и Н Транспорт“ е компания със седалище в град Пловдив. Тя се занимава с вътрешен и международен транспорт на товари, логистика и спедиторски услуги. Те са едни от най-големите международни превозвачи в Пловдив и областта. На този етап от развитието си компанията е успяла да наложи името и репутацията си на добър бизнес партньор. За създаването на запомнящ се облик за своя офис избраха да се доверят на Медия Дизайн. За тях изработихме светещо обемно лого със задно осветяване или още наричани контражурно светещи букви.

Амбиентно светещи обемни букви

Причината, поради която този тип обемни букви са така популярни е, че са подходящи както за външна реклама, така и за вътрешна. За да привличат погледите и оставят впечатление, те се монтират с дистанционери за стени, като по този начин се изнасят напред от основата. Амбиентен ореолен ефект на светене се получава благодарение на светлината, която пада отзад и се разпръсква около буквите, а според светодиодите, използвани за осветяване се вижда сияние в даден цвят. Изработен от плексиглас, обемното лого на N&N TRANS свети и напред.

Светещите обемни букви са подходяща реклама за всеки бизнес: хотели, офиси, ресторанти, клубове и пр. Обемните букви със задно осветяване т. нар контражурно осветяване много често се използват като стратегия за масово разпознаване на техния бранд. По този начин привличат вниманието на масовия потребител.

Трайност и качество

Благодарение на устойчивите материали, с които се създават обемните букви, формално гаранционния им период е между 3 и 5 години, но въз основа качеството и здравината на продуктите, както и на база споделен опит, можем да заключим, че техният живот трае много по-дълго.


Клиент:  N&N TRANS


Дата:  Ноември 2014г.


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив