Клиент: Нов стил ООД

Дата: Ноември 2014

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от алуминий

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Силно препоръчваме рекламна агенция Медия Дизайн като лоялен партньор за външна и печатна реклама.

Свилен Каневски, управител на Нов стил
Нов стилСвилен Каневски

С фирма „Нов стил“, по-известна под своя бранд Styler, си партнираме успешно вече повече от 24 години. Марката мъжка мода Styler е сред лидерите в своя бранш, с високо качество на произвежданите облекла и аксесоари. Екипът им се състои от млади, креативни и амбициозни професионалисти, със свежи идеи и усет към модата и изискания стил.

С разрастването на техния бизнес им бе нужно повече пространство за по-ефективно производство. В края на 2014 г. отвори врати новата – по-голяма и модерна фабрика на Styler, която брандирахме със стилен и изтънчен рекламен надпис. Логото на модната марка изпълнихме чрез трайна и елегантна система за светещи обемни букви.

Светещо лого Styler за новата фабрика в Пловдив

За изработката на външната реклама за „Нов стил“ използвахме системата алуминиеви страници и лице от плексиглас. Поставихме светещите букви на стабилна метална конструкция на покрива, където рекламата е подложена на неблагоприятни атмосферни въздействия – температурни разлики, влага, силен вятър. Системата Алурапид и плексиглас гарантира устойчивост на обемните букви и отличен вид за дълъг експлоатационен период.

За да спазим цветовете на логото Styler, използвахме фолио за светещи реклами , което апликирахме върху лицето на буквите. Осветлението на рекламния надпис е на лидерите в бранша – G.O.Q. LED за по-висока ефективност и равномерно, ярко светене. Светещата реклама за производствената база спомогна за по-добрата видимост на сградата и за доброто фирмено анонсиране.

Прецизна и елегантна технология за производство на обемни букви

Системата с плексиглас и Алурапид е подходяща за покривни рекламни и надписи по фасади, когато височината на буквата е между 80 см и 2 метра. Прецизната сглобка и качественото LED осветление ни позволяват да дадем на своите клиенти гаранция от 3 до 5 години. Произведени по тази технология, обемните букви ще работят безпроблемно поне още толкова време, с което осигуряваме спокойствие и сигурност за своите клиенти.