Унитрейлър е официален представител за България на водещите европейски производители на прикачна техника – KÖGEL (полуремаркета, контейнеровозни шасита, платформи), MEILLER (надстройки, самосвални полуремаркета и ремаркета, хидравлични уредби), KNAPEN (полуремаркета с подвижен под), DOLL (тежковозни полуремаркета) и WEKA (надстройки и полуремаркета – брезентови и фургони). От Унитрейлър се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламен тотем.

Рекламен тотем със светещи табели – Унитрейлър

За Унитрейлър, екипът ни от професионалисти изпълни проект по светещ едностранен тотем. Използвахме еталбонд за лице на конструкцията и плексиглас за лице на рекламните табели. Логата са изработени от висококачествено фолио на американската компания 3M.

Внушителните размери на изработеното изделие помагат то да се забелязва отдалеч. Друг важен фактор за това е и LED осветлението, което инсталирахме. Доверихме се отново на корейската компания G.O.Q LED, тъй като техните светодиоди са доказано трайни и икономични.

Външна реклама, на която може да се разчита

Рекламните тотеми са отлично средство за привличане на внимание. Най-често се използват за външна реклама, но ние имаме опит и в изработката им за интериорни помещения. Те са здрави и устойчиви, спомагат визуалната комуникация и едно от най-големите им предимства е, че не изискат поддръжка.

Такъв тип изделие може да служи дълги години на Вас и Вашия бизнес. А, Рекламна агенция Медия Дизайн дава пълна гаранция до 5 години на всички изработени тотеми.


Клиент:  Унитрейлър


Дата:  Август 2019


Гаранция: 5 години


Град: Бургас