Бензиностанция Енерджи Ойл се намира в град Драгоман, в близост до една от най-натоварените пътни артерии – Международен път E80. Обектът предлага качествени горива на достъпни цени, както и богата гама моторни масла.

За да бъде видимо местоположението на бензиностанцията, собствениците ѝ се обърнаха към Медия Дизайн за изработката на светещ тотем. Рекламното изделие е изпълнено по индивидуален проект, съобразно специфичните нужди на клиента.

Тотемът на Energy Oil освежи бензиностанцията

Намираща се в покрайнините на град Драгоман, бензиностанцията имаше нужда от ярко и свежо представяне. Водени от цвета на логото на Енерджи Ойл, включихме „сочните“ цветове – жълто и зелено в дизайна на тотема. Цветовото оформление е изпълнено с помощта на висококачественото фолио за светещи реклами на американската компания . Като 3M оторизиран производител, залагаме на изпитаното качество на техните материали при изпълнението на всички реклами. Това гарантира по-висока трайност на изделията и перфектен вид. С монтирането на атрактивния светещ тотем, преобразихме бензиностанцията, така че вече се вижда отдалече.

Стабилност, здравина и висока трайност

Рекламният тотем на Energy Oil е монтиран на бетонен постамент. Неговата стабилност е осигурена с помощта на здрава конструкция. За изработката му е използван алуминиев профил, специализиран за плексиглас. Освен че е устойчив, профилът изглежда елегантно, което спомага за добрата визия на тотема. Другото му голямо предимство е, че е лек и това значително улеснява монтажа.

За да се отделят различните рекламни послания, сме се погрижили тотемът да изглежда сегментиран. Идеята ни е осъществена от 3 обемни кутии от плексиглас: за логото и надписа non-stop, за цените на горивата и за методите на разплащане. По този начин информацията е по-четлива за клиентите.

Отлична яркост с минимален брой LED модули

За ясното анонсиране на рекламата на Енерджи Ойл допринася и висококачественото осветление. За тотема с размери 3 м височина на 1.4 м ширина са използвани само 6 броя LED модули. Това са мощните и ярки SloanLED PosterBox 3 Long. Те се отличават със силно, насочено в тесен ъгъл светене, благодарение на което за рекламата са нужни по-малък брой модули. SloanLED PosterBox 3 Long имат гаранция от 10 години, с което се осигурява безпроблемна работа на инсталацията за дълго време. Изпълнен по този начин, светещият тотем на бензиностанция Energy Oil ще промотира бизнеса на клиента години наред, без излишни притеснения за инсталацията и външния вид на тотема.


Клиент:  Energy Oil


Дата:  Януари 2018


Гаранция: 3 години


Град: Драгоман