Перфектна визия на външна реклама

Няма как да я пропуснете!

Част от обичайната пътна обстановка са големите билбордове със своите скучни и стандартни реклами. В повечето случаи те или са достатъчно “плоски” или крайно неразбираеми и несъдържателни. Хората предпочитат точно и ясно послание, което в малкото време за фиксиране в рекламата, да им носи необходимата информация.

При дизайна на светещия тотем за фирма Polo1, официални представители на кафе Молинари, основните изисквания са напълно покрити. Тотемът е със стилна визия – логото на фирмата и на продукта, атрактивен е и насочва вниманието към местоположението на фирмената сграда. Тъй като и в двете посоки на движение рекламата на Polo1 трябва да се вижда еднакво добре. Светещият тотем е двустранен.

Повече за добрия ви имидж…

Брандирането на фирмената сграда винаги оказва отлично въздействие върху добрия Ви имидж пред клиентите. А като се добави и реклама на колите от автопарка, си създавате отлично впечатление като надежден партньор. Прецизно изработеният светещ тотем за Поло1 се отличава с елегантен външен вид, което го превръща в наистина представителна реклама. Състои се четири светещи табели с лица от плексиглас, осветени с луминисцентни лампи. Те са монтирани върху метален стълб, облечен с алуминиеви профили и Еталбонд. Фината сглобка и качествените материали гарантират отличен вид на рекламното изделие още дълги години след гаранционния период.


Клиент:  Polo1


Дата:  Октомври 2010


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив