Светлинни реклами Плевен за магазин Лили.

Лили Дрогерия несветеща и светлинна реклама – табели Плевен

Първият магазин на Лили Дрогерие отваря врати в гр. София през 2010г.

Към момента „Лили Дрогерие България“ оперира на територията на страната с над 85 магазина, като всяка година броят на обектите се увеличава.

Години наред те ни предоставят най-качествената козметика, средства за поддържане на личната хигиена, продукти за деца, бебешки артикули, хранителни добавки, парфюми, био продукти и други.Те ни се довериха в изработката на светеща и несветеща табела.

Фолиото, което залепяме върху винила е от 3M 2330 Scotchcal Translucent Film , което се характеризира с високо качество, дълъг експлоатационен живот и дълга гаранция. За осветлението поставихме светодиодни модули на корейската компания G.O.Q LED™ .

Светлинни реклами Плевен

С вградените чипове на Samsung, 3 години гаранция и ниската си цена –  светещата табела се откроява ярко, независимо в коя част от денонощието.

За несветещата табела с винил използвахме пълноцветен печат върху метална рамка. Коректните цветове на рекламната табела придава точната фирмената идентичност на Лили Дрогерия.

Заедно монтирани, става почти невъзможно пропускането на магазина. Така изработените от нас светещи и несветещи табели с винил са с гаранция до 3 години, а давността им спокойно може да мине 10 години.


Клиент:  Lilly Drogerie


Дата:  Декември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Плевен