Обемни букви Стани 89 – система Алурапид, плексиглас и LED

Производствената база на фирма Стани 89 промени своята фасада със стилните обемни букви от Медия Дизайн. Изработихме два рекламни надписа Stani 89 и Стани 89, които монтирахме на здрава метална конструкция. Обемните букви са със страници от Алурапид и лице от плексиглас – стабилна и устойчива система за обемни букви. На лицето им е апликирано синьо транслуцентно фолио на 3M, без промяна в светенето. Буквите са изпълнени по всички изисквания и стандарти за изработка на рекламно-информационни изделия, което гарантира високо качество и трайност.

Специфичното в този проект е начинът на разположение на светещите букви, които са поставени от двете страни на конструкция с форма на триъгълна призма. Когато се гледа рекламата от едната посока, се вижда само единия надпис (отляво е наименованието на фирмата с латински букви, а отдясно на български). При централно съблюдаване на светещата реклама на Стани 89, се виждат и двата надписа. Тези обемни букви са вариант за реклама 2 в 1 – на български и на английски.

Обемните букви са осветени със светодиодни модули G.O.Q. LED – водеща световна марка в този бранш. С тях светещите букви от алуминий за Стани 89 са напълно надеждни и безопасни и гарантират дълъг живот на рекламата с минимална поддръжка.


Клиент: Stani 89


Дата:  Октомври 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив