Новооткритият строителен хипермаркет Билдо, разположен на площ от 3000 кв.м, се намира на ул. „Цар Симеон“ 78 в град Пловдив. Предлага разнообразие от материали за строителство и ремонти, разделени на отделни сектори, с цел по-добра ориентация на клиентите. В Билдо ще намерите всичко необходимо за качественото изпълнение на своя проект на добра цена. Обслужването в магазина е на отлично ниво. Може да се разчита за съдействие на любезните и компетентни консултанти, при възникнали въпроси.

Медия Дизайн се погрижи за доброто представяне и анонсиране на бранда, като проектира и изпълни всички външни реклами за строителен маркет Билдо.

Представителни обемни букви украсиха фасадата на магазина

Рекламните надписи за Билдо са изпълнени от качествена, устойчива и елегантна система за обемни букви. Лицата на буквите са от плексиглас, а страниците им са от Алурапид. За да спазим максимално визията на логото на строителния маркет, поставихме и качествено фолио за светещи реклами 3М Scotchcal 2330 в оранжево. То засилва яркостта на светещите букви и ги прави още по-впечатляващи. И двете лога на Билдо – на покрива и на фасадата, са изработени на един и същи принцип, различават се само по размери.

За надписа „строителен маркет“ използвахме друго фолио на 3М за ефектно осветяване на реклами. Тъй като този надпис трябваше да е черен през деня, а вечер да свети.Единствения вариант това да се случи, беше да се използва иновативното фолио ден и нощ. Върху лицето на този надпис апликирахме 3M 3635-222 Scotchcal Dual-Color Film, което придаде нужния ефект на светене на черния надпис.

За ефектното и ярко светене допринесе и качественото LED осветление

Всички светещи рекламни елементи бяха осветени с доказано ефективните и ярки G.O.Q. LED модули. Те са едно от най-добрите решения за осветяване на рекламни букви и табели, като гарантират дълъг живот и безпроблемна експолатация. Инсталациите, изпълнени от Медия Дизайн с тези LED модули, имат гаранция от 3 години.

Произведени с тези рекламни материали в нашата работилница, светещите букви на Билдо ще красият строителния маркет дълго време, без нужда от поддръжка.


Клиент:  Билдо


Дата:  Февруари 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив