Счетоводна къща “ИРЕНА-КЛ” е създадена през 1990 година. Дружеството предлага счетоводни, данъчни и ДОО услуги. С годините счетоводна къща Ирена-КЛ се налага на пазара, като специализирано счетоводно предприятие. През годините Рекламна агенция Медия Дизайн имаше възможността да осъществи редица проекти за фирмата, като тези интериорни табела са едни от тях.

Стъклени интериорни табели – счетоводна къща „Ирена КЛ“

Интериорните табели са изработени от стъкло, като върху него е облепено висококачествено фолио. Монтирани са на разстояние от стената с помощта на холдери. Такъв тип табела от стъкло е не само елегантна, а и изпълнява важна част от създаването на правилна визуална комуникация в обекта.

Друг важен момент е и избирането на правилно място за поставяне на подобен тип интериорни табели. Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн би Ви консултирала, за да изберем заедно най-подходящото място за поставянето на визуалната комуникация. Правилно подбрани и здраво инсталирани, табелите гарантират, че ще ориентират успешно Вашите клиенти и посетители.


Клиент:  Ирена КЛ


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив