Интериорна табела от стъкло със златни букви

Интериорна несветеща табела от стъкло с холдери и златна неръждаема ламарина краси пътя към офиса на GIULIAN.

Елегантният и опростен дизайн допринася за общото усещане за лукс и качество в новооткрития им магазин в град София. Известната марка за часовници и бижута Giulian е позната от 1990 година и се е превърнала в символ на покриване на най-високи стандарти.

Изработена с ефект, който привлича погледите

Изработихме основата на табелата от закалено стъкло с букви от златиста драна неръждаема ламарина. Така нареченият дран ефект върху буквите повишава още повече престижния облик и класа, тъй като една от тайните на ефекта е в блясъка и открояващата светлина по контурите. Монтирана е с холдери, които дават устойчивост и сигурност, а и външният им вид е съобразен с цялостния стандарт на марката – стил и качество.

Медия Дизайн заслужено покори и този лидер в търговията като изпълни вътрешния монтаж на табелата, съобразявайки се с фина прецизност към детайла. Ненатрапчивата, но въпреки това запомняща се визия е предпочитана от много наши клиенти що се отнася до информационни табла с указания и стъклени табели за офис. Визуалната комуникация се използва за ориентир от както от служители, така и от клиенти. Подходящи са за всеки тип бизнес: магазини, хотели, клиники, бутици и пр.

Интериорните табели обещават дългогодишно качество

Използвана във вътрешна среда, една подобна табела от стъкло може да краси офиса ви с години и заедно с това да помогне на вашия бранд да се утвърди във времето. Този вид реклама е изключително полезен за създаване на впечатление у потребителите и клиентите, които бихте желали да привлечете.

Решението дали да бъде поставена навън или вътре в обекта е изцяло ваше. Технологията и материалите, от които се създават стъклените табели, възпрепятстват лесното нарушаване на външния им вид дори от неблагоприятни метеорологични условия.


Клиент: GIULIAN


Дата: юли 2020г.


Warranty: 3 години


Град: Пловдив