Модерен салон за красота се нуждаеше от ефектна и стилна външна реклама ,за да привлича вниманието на минувачите и да впечатлява още от входната врата. Рекламна агенция Медия Дизайн изпълни този проект, като брандира обекта с устойчива и елегантна табела с винил и облицовка от еталбонд. Вече 10 години салон за красота Grande в Етрополе се радва на красива и непроменена от времето външна реклама.

Изисканата табела в Етрополе перфектно се вписа в стила на салона

Светещата табела в Етрополе изработихме от трайна система за табели – с алуминиев профил и винил. Профилът е в стилен черен цвят и перфектно се съчетава с отпечатаната графика. Винилната реклама също е на черен фон, на който ясно изпъкват надписите в жълто и цветната картинка.

Този тип табели се отличават не само с устойчивост и здравина, но и с перфектен външен вид. Специализираният алуминиев профил изпъва идеално винилното платно и табелата изглежда абсолютно гладка.Рекламната табела в Етрополе осветихме с ярко и енергоспестяващо LED осветление. Отново предпочетохме светодиодните модули на корейската компания G.O.Q. LED, които са доказали своите надеждност и безопасност в множество проекти. По този начин осигурихме още по-дълъг живот на рекламата за салон Grande.

Облицовка от еталбонд допълни визията на салона

За да изпъкне обекта от фасадата на сградата, облякохме страничните колони с черен еталбонд. Добавихме и жълт акцент, с което облицовката се съчета идеално с рекламната табела в Етрополе. Използването на еталбонд също гарантира устойчивост и дълготрайност. Материалът не се влияе от външните атмосферни условия и остава непроменен и след години, както може да видите на снимките от декември 2019 г. Освен това с него се придава модерна визия на брандираните обекти, каквато бе нужна и за салона за красота.


Клиент:  Салон за красота Grande


Дата:  Април 2010


Гаранция: 3 години


Град: Етрополе