Изработихме една невероятна златиста реклама, специално проектирана за клиентите ни от Beta Club. Ювелирната златна табела е съставена от елементи, разположени на няколко нива с много ефектно осветление. Използвани са материали като плексиглас и специална златна неръждавейка. По този начин се подсилва атрактивната визия на табелата.

Неръждавейка е луксозен избор за златна табела на нощен клуб

Елегантният герб Beta Club Plovdiv е монтиран на конструкция от неръждаема стомана върху стъклената фасада на заведението.

Окабеляването е прецизно скрито и табелата е като част от архитектурния дизайн на сградата. Светещата златна реклама е надеждна и сигурно укрепена, с цел да се осигури безопасна експлоатация.

Основата на рекламната табела за нощен клуб е кутия от черен плексиглас, представляваща кръг. Върху нея, с помощта на дистанционери, са монтирани елементи от златна неръждавейка. На по-големия от тях са поставени релефни букви с името и логото на клуба.

Те представляват „сандвич“ от 10 мм прозрачен плексиглас за основа и 2 мм черен плексиглас за лице. Надписът Beta Club Plovdiv и логото светят с ярко бяло сияние. За да изпъкнат на фона на черната плекигласова кутия, релфните букви Night Entertainment Plovdiv са с лице от златна неръждавейка.

Целият контраст между златното и черно придава изисканост и уникален стил на реклама. Всички елементи са в изящна хармония, готови да впечатляват.

Надеждно и ефектно LED RGB златно осветление

Светещата златна табела за нощен клуб Beta Club свети в няколко посоки.

Веднъж свети контражурно (зад черната основа) с RGB LED осветление в син, червен и зелен цветове. Всички златни елементи на лицето светят ореолно в бяла светлина, също както релефните надписи. Привлекателното и ярко светене, допълнено към бляскавата визия на иноксовата табела, несъмнено грабват вниманието и денем, и нощем.


Вижте също: позлатени букви или изискана табела


Клиент:  Beta Club


Дата:  Декември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив