Клиент: Beta Club Plovdiv

Дата: Декември 2017

Гаранция: 3 години

Вид:

  • Светлинна реклама плексиглас
  • Букви от инокс
  • Релефни букви

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Изработихме едно невероятно бижу, специално проектирано за клиентите ни от Beta Club. Ювелирната табела е съставена от елементи, разположени на няколко нива с много ефектно осветление. Използвани са материали като плексиглас и неръждавейка, които се отличават с бляскава огледална повърхност. По този начин се подсилва атрактивната визия на табелата.

Табела за нощен клуб от плексиглас и златна нерждавейка

Елегантната светеща табела за Beta Club Plovdiv е монтирана на устойчива конструкция от неръждаема стомана, върху стъклената фасада на заведението. Окабеляването е прецизно скрито и табелата е като част от архитектурния дизайн на сградата. Светещата реклама е надеждна и сигурно укрепена, с цел да се осигури безопасна експлоатация.

Основата на рекламната табела за нощен клуб е кутия от черен плексиглас, представляваща кръг. Върху нея, с помощта на дистанционери, са монтирани елементи от златна неръждавейка. На по-големия от тях са поставени релефни букви с името и логото на клуба. Те представляват „сандвич“ от 10 мм прозрачен плексиглас за основа и 2 мм черен плексиглас за лице. Надписът Beta Club Plovdiv и логото светят с ярко бяло сияние. За да изпъкнат на фона на черната плекигласова кутия, релфните букви Night Entertainment Plovdiv са с лице от златна неръждавейка.

Целият контраст между златно и черно придава изисканост и уникален стил на реклама. Всички елементи са в изящна хармония, готови да впечатляват.

Надеждно и ефектно LED осветление, което грабва вниманието

Светещата табела за нощен клуб Beta Club свети в няколко посоки. Веднъж свети контражурно (зад черната основа) с RGB осветление в син, червен и зелен цветове. Всички златни елементи на лицето светят ореолно в бяла светлина, също както релефните надписи. Привлекателното и ярко светене, допълнено към бляскавата визия на табелата, несъмнено грабват вниманието и денем, и нощем.